Airpods

AirPods Kutusu iPhone Standı Olarak Kullanılabiliyor!

Apple’ın ülkemizde 900 TL’ye satışa sunduğu kablosuz kulaklığı AirPods’un farklı bir özelliği daha ortaya çıktı.

Omar Efanek tarafından Twitter hesabından paylaşılan görselde Airpods başka bir şekilde de değerlendirilebiliyor. Bilindiği üzere kablosuz kulaklığın ek olarak şarj etmek ve taşımak amaçla kullanılan bir kutusu bulunuyor. Bu kutuyu açık bir şekilde düz bir yere koyduğunuzda bir nevi iPhone standı haline geliyor.

Kutunun üretilme amacı tam olarak bu olmadığı için üründe birtakım sorunlar ortaya çıkabiliyor. Ancak kutuyu sürekli yanında taşıyanlar için oldukça kullanışlı bir yöntem olduğunu söyleyebiliriz. Telefonları yalnızca yatay konumda üstünde tutabilen kutu bu kullanım yöntemi ile kullanıcıların ilgisini çekmişe benziyor.

Dünyanın En Pahalı Standı: AirPods

Apple tarafından üretilen son teknoloji kablosuz kulaklık gücünü Apple W1 isimli çipten alıyor. Optik sensörler ve hareket ölçerlerden yardım alan bu teknolojik alet kulaklığı takıp takmadığınızı algılayabiliyor. Ayrıca yalnızca telefonlarda değil Mac sisteme sahip bilgisayarlarda da kullanılabiliyor.

Müzik değiştirme, ses seviyesini değiştirme ve arama gibi işlemleri kolaylıkla Siri üzerinden yürütebilmeniz mümkün. Tek şarj ile 5 saat kullanım süresi sunan kulaklıklar kutu ile birlikte 24 saate kadar çıkabilmekte.

İşte Twitter Üzerinden Paylaşılan Video: