colorware apple airpods 02 1

AirPods 2 Ne Zaman Satışa Çıkacak?

Apple’ın fark yarattığı ürünlerinden biri olan kablosuz kulaklığı; Apple’ın 2016’da satışa sunduğu AirPods‘unun yeni modelinin çıkış tarihi merak edilenler arasında yer alıyor.

Öncelikle Barclays analislerinin paylaştıklarına göre AirPods 2 için beklemek gerekeceği ve 2019’dan önce de satışa sunulmayacağı tahmin ediliyor.

Kullanıcılar tarafından oldukça beğenilen AirPods, satış rakamları ile de Apple’ı memnun eden ürünler arasında yerini almıştı.

Airpods’un zayıf yönleri olan su geçirmezlik ve gürültü engelleyeme eleştirilere neden olsa da bunların yeni modeli olacak olan AirPods 2 ile giderileceği tahmin ediliyor.

apple airpods

 Bloomberg’in 2018 içinde yeni bir AirPods modelinin geleceğini iddia etmesi ve Barclays’ın AirPods’un 2018 satış tahmini ve AirPods 2’nin çıkış tarihini içeren raporunu yayınlaması ile durum farklılaştı diyebiliriz.

Rapora göre 2018’de 30 milyon AirPods satışı gerçekleşecek. Airpods teslimat sürelerinin ise uzun olması da, ürüne olan ilginin yüksek olduğunu kanıtlar nitelikte olduğu söylenebilir.