airpods 2
airpods 2

AirPods 2, 2019’un ilk yarısında gelebilir!

Apple’ın son nesil kablosuz kulaklığı olan AirPods 2 ne zaman çıkacak? Merak konusu olurken, DigiTimes’ın son raporuyla beraber AirPods’un son modeli bu yılın ilk yarısında raflarda yerini alacak.

İlk çıktığı dönemlerde tasarım gereği defalarca alay konusu olan AirPods, iOS cihazlar ile eşleşme rahatlığı ve rahat kullanımından ötürü çok fazla satış rakamı yakalamıştı. Bu bakımdan yeni modelde ne gibi özelliklerin olacağı merak konusu oluyor. DigiTimes ise AirPods 2’nin muhteşem bir şekilde geleceğini savundu.

airpodss2

Gazete Apple‘ın 2019 yılının ilk yarısı içerisinde AirPods 2’yi piyasaya süreceğini belirtirken, yeni model kablosuz kulaklığın sağlık takibi yapabileceği iddia edildi. Bir önceki raporlarda ise AirPods 2‘de olması beklenen sensörler ile kalp atış hızı ve takibi ile vücut sıcaklığının ölçümleri yapılacak deniyordu.

İddialar Çelişiyor!

DigiTimes‘ın yayınladı raporlarda yer alan iddialar şuan için resmi bir açıklama ile desteklenmediği için kesin yaklaşmamak gerek. Bunların yanı sıra Apple’ın yeni nesil kablosuz kulaklığını bu yıl satışa çıkarmayacağını söyleyen kişiler de yer alıyor. Ancak son haberler, AirPods 2’nin gürültü önleyici ve suya karşı dayanıklılığının yanı sıra Bluetooth 5.0 desteği ile daha uzun pil ömrü sunacağı iddia edilmişti.