Adil Kullanim Kotasi Artik TurkNette Yok

Adil Kullanım Kotası Artık TurkNet’te Yok!

TurkNet, Türkiye’deki tüm abonelerinin AKN’lerini kaldırdığını açıkladı. Yapılan açıklamada 7 gün 24 saat aynı hızda AKN’siz internet kullanmanın mümkün olduğu belirtildi!

TurkNet, ülkemizdeki tüm abonelerin Adil Kullanım Kotası’na son verdiğini belirtti. TurkNet kullanıcıları bundan böyle “kotamı aştım”  gibi kelimeler kullanmayacak. Haftanın 7 günü 24 saat yüksek hızda ve taahhütsüz interneti yanında 1.000 dakika telefonla beraber 59.99 TL’ye kullanabilir.

Yapılan açıklamalarda artık kullanıcıların AKN sorunun ortadan kaldırıldığını ve kullanıcıların gönül rahatlığıyla internet kullanabilecekleri belirtildi. Ayrıca taahhüdü kaldırdıklarını bildiren TurkNet, kullanıcılarının memnun kalmadıkları taktirde hizmeti sollandırabileceğini de belirtti. Bu bakımdan dene memnun kalmazsan hiçbir ücret ödemeden ayrıl der gibi kampanya sundukları görülüyor.

AKN (Adil Kullanım Kotası) Nedir?

AKN, Adil Kullanım Noktası kısaltılmışıdır. Normalde müşteriler sınırsız internetlerinde 50GB hız kotasından dolayı aşımdan hemen sonra hızları düşmekte ve sıkıntılar doğmakta olurken, TurkNet, bu 50GB kotayı arttırmayıp tamamen limitsiz yaparak en doğru şekilde bir karar verdikleri görülüyor.