Acer Holo 360

Acer Holo 360 Kameraları Fark Oluşturacak

Dijital kamera sektörünü canlandıracak olan yeni modeller bir bir sektöre giriş yapmaya başladı. Kısa süre önce yayınlanan yeni Sony kameralarından sonra şimdi ise Acer yeni kameralarını tanıttı. Acer Holo 360 adı verilen yeni kameraların farklılıkları ve değişimleri ise dikkat çekti. İşte yeni kameranın detayları.

Acer yeni teknoloji etkinliğinde her kategoride yer alan ürünlerini tanıttı. Özellikle 2’si 1’arada tablet ve ekran serileriyle öne çıkan markanın bunun dışında yeni kamera modelleri de ortaya çıktı. Acer Holo 360 olarak adlandırılan yeni modelin özellikleri ise dijital kamera sektörünü yeniden canlandıracak gibi duruyor. Özellikle Acer Holo 360 kameraların Android işletim sistemiyle beraber gelmesi serinin öne çıkmasını sağlarken bunun dışında da belli başlı özellikler dikkat çekiyor. Kameranın adının duyurulmasının hemen ardından beklenen gelişim süreci hakkında da belli başlı bilgiler verildi.

Öncelikle kamera özelliklerine geçmeden önce kamera hakkında üretim planlarından bahsedelim. Acer söz konusu kamerayı ürettikleri bir kamera modeli olarak tanıtmadı. Bunun yerine yeni kameralar yeni bir prototip model olarak duyuruldu. Bu nedenle kameraların üretim süreçleri hakkında yeterli bilgi elde edilebilmiş değil. Şu an için çalışmaları devam eden kameranın denemeler başarılı olursa üretime gireceği belirtiliyor. Söz konusu akıllı kameraların buna rağmen sahip oldukları bazı özellikler ortaya çıkmış durumda.

Acer Holo 360 Nasıl Bir Özelliklere Sahip?

Acer Holo 360 akıllı kameralarının belli başlı detaylarından bahsetmek gerekiyor. Öncelikle kameraya akıllı kamera dememizin nedeni Acer Holo 360 serisinin Android işletim sistemine sahip olması. Android işletim sistemiyle beraber akıllı telefon gibi sistemsel olarak da kullanılabilecek olan kameraların Android işletim sisteminden kaynaklı olarak birçok ekstra özelliğinin bulunması bekleniyor.

Acer Holo 360

Android işletim sisteminin dışında Acer Holo 360 kameraların 360 derece çekim modlarına da sahip olması bekleniyor. 360 derece çekim sayesinde her VR desteği de bulunacak olan kameraların LTE arka ekrana sahip olması da yine beklenen gelişmeler arasında. 4G ve WİFİ gibi bağlantı özelliklerinin de bulunacak olan akıllı kameraların ekstra ne gibi özelliklerinin olacağı konusunda da yeterli bilgi yok.

Acer Holo 360 Ne Zaman Çıkış Yapacak?

Kameraların şu an için sadece prototip olan görsellerinin yayınlanmasına rağmen kameranın ne zaman çıkış yapacağı konusunda da bazı tahminler var. Eğer tüm testlerde başarılı olursa markanın Acer Holo 360 kameralarını yıl içerisinde üretmeye başlayacağı belirtiliyor.

Yıl içerisinde üretime girerse kameraların muhtemelen 2018 yılında satış çıktığını göreceğiz. Henüz detayları ve üretim konusunda da net bilgiler verilmediği için satış fiyatının ne kadar bir aralıkta olacağını da bilemiyoruz. Bunun için Acer’ın üretim aşamasında satış açıklaması yapması bekleniyor.