ürkütücü kadın

ABD, gecenin bir yarısı kapılara dayanan ürkütücü kadının peşine düştü

ABD’nin Teksas Eyaleti’nde geç vakitte birçok evin zilini çalan gizemli kadın, görünüşünden dolayı yerel halkta paniğe neden oldu.


Teksas’ın Montgomery County şehrinde ilginç ve bir o kadar da ürkütücü bir olay yaşandı. Birçok ev sahibi, gece uyudukları sırada kapı zilinin çaldığını ancak kapıda kimseyi bulamadıklarını dile getirdi. Kapısının önünde kamera bulunan bir ev sahibi, kamera görüntülerini incelediğinde zile basan kişinin endişeli bir genç kadın olduğunu ortaya çıkardı.

Görüntülerin incelenmesiyle bu genç kadının bileğinde kelepçenin bulunduğu, dışarıda olduğu sırada t-shirt hariç hiçbir şey giymediği ve yüzündeki ifadeden panik halinde olduğu anlaşıldı.

https://youtu.be/vJcBut3dCsY

Polis, genç kadının endişeli bir şekilde yakındaki birçok evin ziline bastığını ve ev sahibinin kapıyı bile açmasını beklemeden bir diğerine geçtiğini, bir şeyden kaçıyormuşçasına telaş içerisinde olduğunu dile getirdi. Maalesef kameralardan kadının kimliği tespit edilemedi, ancak yerel halk bu kadının dışarıda bir yerlerde olmasından oldukça endişeli.

https://twitter.com/MCTXSheriff/status/1033858665374212098

Sosyal medya üzerinden paylaşılan gönderilerle bu kadını tanıyan kişiler bulunmaya çalışıyor. Polis, genç kadının suçlu mu, yoksa suçlulardan kaçmayı başarmış biri mi olduğunu henüz anlayamadı. Elinde kelepçe bulunması, her iki ihtimali de akıllara getiriyor.

Kaynak