samsung apple logos 1

Samsung Galaxy Note 8 ve iPhone 8 Yan Yana Görüntülendi!

Bu yıl içinde en fazla dedikodusunu duyduğumuz ve söylentilerini sizler ile paylaştığımız Galaxy Note 8 ve iPhone 8’in ön panelleri yan yana görüntülendi.

Bu iki amiral gemisi niteliğinde olan akıllı telefonun yani Galaxy Note 8 ve iPhone 8‘in ön panellerini gösteren bir fotograf, Çin’in popüler sosyal medya platformu olan Weibo’da paylaşıldı. Görsel de görüldüğü üzere, Note 8’in iPhone 8’den daha büyük ölçülere sahip olacağı söyleyebiliriz. Note 8 ve iPhone 8, oldukça büyük ekran boyutlarına rağmen neredeyse çerçevesiz ekranlara sahip oldukları için kompakt ve taşınabilir bir yapıya sahipler.

galaxy note 8 iphone 8 on panel

Galaxy Note 8 ile iPhone 8 Karşılaştırma!

Galaxy Note 8‘in daha önce sızdırılan bilgiler ile uyumlu olduğunu söyleyebiliriz. Samsung’un S8 serisi ile başlattığı Infinity Display panel, önceki amiral gemisindeki gibi 18.5: 9’luk en-boy oranına sahip olduğu gözüküyor.

iPhone 8‘in ön paneli ise gündemde olan 5.8 inçlik yine Samsung’da olduğu gibi ince çerçeveli bir tasarım ile gelecek gibi gözüküyor. Cihazın ön yüz üst tarafta yer alan sensörler ve kamer çerçevesinin olduğu yer dışında kalan alanın tamamı ekrandan oluşuyor. iPhone 8, 18:9 en-boy oranı ile kendini güncellemiş gözüküyor.