maxresdefault 1 1 1

6 yaşındaki YouTuber, oyuncakları deneyerek 11 milyon dolar kazandı

YouTube’da Ryan ToysReview isimli kanalın yıldızı olan 6 yaşındaki Ryan, Forbes tarafından paylaşılan bilgilere göre bu sene videolarıyla 11 milyon dolar kazandı. Küçük YouTuber videolarında oyuncakları deniyor.

Ryan ToysReview isimli YouTube kanalının yıldızı olan 6 yaşındaki Ryan, Forbes tarafından hazırlanan listeye göre 2017 senesinde videolarından 11 milyon dolar kazandı. Kanalın isminden de anlaşılabildiği gibi anne ve babasının yardımıyla çeşitli oyuncakları deneyen genç Ryan, 2015 senesinin Mart ayından beri sıklıkla videolar çekiyor. Aşağıdan Ryan’ın eğlenceli bir videosunu izleyebilirsiniz.

https://youtu.be/LFhtEowqvks

İlk olarak ortalama bir büyüme hızında ilerleyen kanal, Temmuz 2015’te “GIANT EGG SURPRISE” başlıklı videosunun milyonlarca kişi tarafından izlenmesiyle hızlıca yükseldi. Bugün Forbes tarafından hazırlanan listede kendine yer bulabilen kanal, bu videosundan 800 milyon izlenme elde etmeyi başardı. Yaklaşık 10 milyon takipçiye sahip olan kanalın reklamlardan elde ettiği aylık gelir hemen hemen 1 milyon dolar.