moto mod 1

360 Derecelik Moto Mod Tanıtıldı, Mod Basit İşlevi Büyük!

Lenovo, Moto Z serisi için yeni bir MOD tanıtımı yaptı. Yeni modla beraber kullanıcılar artık telefonlarında 360 derecelik çekim yapabilecekler!

Kısa süre önce düzenlenen bir toplantıda Moto ailesine yeni bir modun geldiği açıklandı. Bu bakımdan kamera modülünde tüm özellikler henüz yayınlanmamış olmasına rağmen kameranın iki lensi olduğu için Moto Z akıllı telefonlarda yer alan 16 pinli manyetik konektörden faydalandığı açıklandı. Bu modül ne kadar şuan için belli değil.Ünlü sızıntı uzmanı Evleaks tarafınca paylaşılan bir görselde 360 derece kamera komplesinin aslında arka kameranın yerini almış olan True Zoom Mod’dan değil de arka kameranın görüntüsünün ilavesi olarak görülüyor.

360 derece moto mod 200x524

Modlar Basit, İşlev Büyük!

Böylelikle fonksiyonelliğin arttırılmış olması bilinirken iki kameranın da kullanılacağı hakkında bir detay henüz paylaşılmamış. Motorola, geçtiğimiz yıl yeni cihazları için birçok aksesuar modlarını duyurmuştu. Modlar aslında basit olmakla beraber çok fazla işlev sunuyor. Aslında 360 derecelik kamera olması zengin bir içerik sunuyor.

Bu mod şuan için Gana’da hali hazırda kullanılıyor. Diğer pazarlara çıkacak mı henüz bilinmiyor.