iphone 3 kamera 1 1

3 Kameralı iPhone’a Merhaba de!

Apple’ın bu yıl ki yeni iPhone modelleri sabırsızlıkla bekleniyor. Geçtiğimiz yıl sunulan iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X modellerinin yerine gelecek olan akıllı telefonlar merakla bekleniyor. Dolayısı ile de gelecek olan yeni akıllı telefon içinde söylentiler çıkmaya devam ediyor. Son söylentilere göre ise yeni iphone modelinin 3 Kameralı olacağı yönünde.  

Yuanta Secuirties analisti Jeff Pu’nun iddiaya göre, Apple gelecek yıl 3 kameralı iPhone ile kullanıcılarına sunacak. Daha fazla detayın olmadığı Pu’nun paylaşımının ardından birkaç ay önce akıllı telefonda kullanılacak kamera sisteminin 5x yakınlaştırma özellikli 6P lens tasarımına sahip olacağının ileri sürülmüştü.

iphone 3 kamera

Bu yakınlaştırma özelliğinin optik, dijital ya da hibrit mi olacağı ise tam olarak bilinmiyor. Ayrıca, bu arka kameranın en az 12 Megapiksel çözünürlüğünde lense sahip olacağı, eklenecek üçüncü lensin tahminen iPhone serisine ilk kez 3x optik yakınlaştırma özelliğini de kazandırmış olacağı düşünülüyor.

Üç lensli arka kamera düzeninin amiral gemisi modellerde kullanılacağına kesin gözüyle bakılabilir. Apple’ın Eylül 2019 tarihinde düzenleyeceği lansmanda yeni iphone ları hep birlikte göreceğiz.