Zenfone V 1 1

23MP Kamerası ile Zenfone V Tanıtıldı

Asus’un Verizon ile birlikte ortaklaşa olarak çıkarmış olduğu ASUS Zenfone V’i düzenlediği lansman ile tanıttı. Verizon ile ortaklaşa hazırlanan bu telefon’un arka kapak kısmından “verizon” adı görünmesinden dolayı Asus tarafından çıkarılması beklenen Zenfone 5 modelinin olmadığı anlaşılabiliyor.

Zenfone V 2

ZenFone V‘de kullanılan, 5.2 inç FullHD AMOLED ekran daha önce Asus’un AMOLED ekranı tercih etmemesinden dolayı dikkati çekiyor. Gücünü Qualcomm Snapdragon 820’den alan ZenFone V, 4GB bellek kullanılmış. 32GB dahili hafıza ile gelen ZenFone V’de 3000 mAh’lik pil kullanılırken standart haline gelen bir özellik olan hızlı şarj teknolojisini desteklenmekte.

Zenfone V

Zenfone V’nin Kamera Özellikleri

Kamera özelliklerine baktığımızda 23MP tek arka kamerası bulunan Zenfone V’nin ön kısımda ise 8MP çözünürlüğünde bir kamera tercih edilmiş.
Renk seçenekleri olaran Beyaz, Mavi ve Altın renkleri ile gelecek olan ZenFone V‘nin ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı ve aynı zamanda fiyatı ve çıkış tarihi konusunda henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Verizon ile birlikte çıkarılan bu telefonun ayrıca ABD’de dışında bir ülkede satışa sunulup sunulmayacağı da henüz net değil.