Note8 Davetiye 1

23 Ağustos Galaxy Note 8’in Büyük Gün!

Bir sürü söylenti, bir sürü dedikodu sonrasında Samsung Galaxy Note 8‘in yakında piyasaya çıkacağı söylentileri doğrulanmış oldu. Samsung Galaxy Note 8’ini  23 Ağustos Çarşamba günü tabiri caiz ise görücüye çıkaracak

Ortaya çıkan tanıtım etkinliği davetiyesinde “Daha büyük şeyler yapın” mesajı yer alırken aynı zamanda Galaxy Note 8 için çıkış tarihini de belirtiliyor.

Galaxy Unpacked 2017 etkinliği  23 Ağustos’da New York‘ta gerçekleşecek.

Note 8’in Muhtemel Özellikleri

Galaxy Note 7 de yaşanan can sıkıcı duruma rağmen Samsung Galaxy Note 8 ile Samsung’un büyük ekranlı akıllı cihazının geri dönüşü diyebiliriz.

Şüphesiz geçen yıl yaşananlardan dolayı  Note 8 daha güvenli bir ürün olarak karşımıza çıkacaktır. Tabi geçmişin izlerinin silinmesi içinde muhtemelen Galaxy S8‘den bir miktar  daha iyi özellikler ile gelmesi bekleniyor.

Note8 de alışılagelen 5.7 inç ve 6.2 inç modellerinden biraz daha büyük boyutta bir ekran ile tahminen 6.4 inç ekran ile geleceğini tahmin edersek tutum şekli ile daha ergonomik bir model ve görebiliriz. Home tuşu’nun S8 de kaldırılması ile muhtemelen Note 8 de de kaldırılacaktır. En çok konuşulan konuların başında ise 4K ekran altında bir sensör ve parmak izi tarayıcına sahip olup olmayacağı.

Note 8’de Hangi Renk Seçenekleri ile Gelecek?

Galaxy S8 modellerinde Orkide Gri ve Siyah renklerini kullanan Samsung, Note 8’de farklı olması adına Derin Mavi’yi de dahil edebilir.