yeni passat
yeni passat

2020 model Passat muhteşem olarak geliyor!

Uzun zamandır gündemde yer alan 2020 model Volkswagen Passat, Detroit Otomobil Fuarı’nda ilk defa görücüye çıktı. 2020 model yeni Passat‘ın özellikleri ve fiyatı nedir? İşte tüm detaylar…

2019 Detroit Otomobil Fuarı‘nda dikkatleri çeken bir diğer firma ise Volkswagen oldu. Nihayet 2020 model Passat gün yüzüne çıktı. Ülkemiz le beraber birçok ülkede satış rekorları kıran Volkswagen Passat, tam anlamıyla yenilendi. İşte yeni passatın özellikleri ve fiyatı hakkında detaylar..

passat 1

2020 Passat Tasarım Detayları

Tasarım olarak Arteon‘a artık daha benzer olan yeni Passat baştan aşağı yenilenmiş durumda. Şu anki Passat modeline göre ön ızgaranın daha fazla büyüdüğünü ve daha sportif bir görünüme kavuştuğunu görüyoruz. Ayrıca ABD sürücülerine özel geliştirilmiş olduğunu belirtildi. Bütün bu detayları geride bırakacak olursak eğer, çok şık arka ve ön far grubu görünüyor. Yeni nesil araçlara daha agresif bir duruş kazandıran LED farlar 2020 Passat’a ayrı bir hava katmış. Bunun yanı sıra, aracın arka kısmında Arteon’dan esinlenilmiş bir tasarım yer alıyor.

passat1

2020 Passat Motor Detayları

Yani Passat’ın sürücüsüne yeni bir deneyim sunacağı kesin. 2020 Passat modellinde  174 beygir gücünde çalışan ve dört silindirli 2.0 litrelik benzinli bir motora yer veriyor. Bunla beraber TSI motorun 280 Nm tork üretebiliyor. 6 ileri otomatik şanzıman ile D senmentte en iyi araçların başında olacak diyebiliriz.

passat 2

2020 Passat Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Detroid Otomobil Fuarı’nda Volkswagen 2019’un yazınca çıkaracağını duyurduğu yeni Passat modeli için henüz bir fiyat açıklamasında bulunmadı. Ancak şimdi ki fiyatına göre daha yüksek bir fiyattan satışa çıkacağı kesin.

passat3