iPhone 11
iPhone 11

2019’da Çıkacak olan iPhone 11 Özellikleri

2019 yılında Apple tarafından şaşırtılarak yeni iPhone 11 ile karşımızda olabilir. iPhone 11 ismiyle karşımıza çıkacak olan telefon özellikle kamera kalitesinin yüksek olduğu bir telefon olabilir.

Apple tarafından son zamanlarda piyasaya sunulan iPhone Xs, iPhone XR ve iPhone Xs Max kullanıcılar tarafından fazla tutulmamıştı ve güzel yorumlar fazla alamadı. Bu durum da iPhone Xs, iPhone XR ve iPhone Xs Max2’nin satışında tahmin edilenden daha da düşük bir satış aldı.

iPhone 11
iPhone 11

Aynı zamanda Apple açılan davalar da bu durumu etkiledi. Kendini yeniden ortaya çıkarmak isteyen ve bu durumu telafi etmek isteyen Apple, yeni akıllı telefonunda faklı değişikliklerle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Apple’ın bu sene Eylül ayında tanıtımını yapacağı söylentileri olduğunu belirtmek isteriz. Eylül ayında tanıtımı olacak iPhone 11’de diğer iPhone’lara göre farklılığı 10MP çözünürlüğünde TrueDepth özelliğine sahip ön kamera sensörünün kullanılacak olması.

Bu durum Face ID teknolojisinin, Animoji’yi ve aynı zamanda çekilen fotoğrafları daha da kaliteli yapacak. Başka bir bilgiye göre de iPhone 11’lerin arka tarafında 3 adet kamera olması beklentiler arasında. Akıllı telefon hakkında olan bilgiler şu an için bu kadardır detayları ilerleyen zamanlarda aktaracağız.