jetta gli 2019

2019 model Jetta GLI tanıtıldı! İşte detaylar!

2019 model Volkswagen Jetta GLI Şikago’da kısa süre önce tanıtıldı. İşte yeni jetta GLI’n özellikleri ve diğer detayları belli oldu. 2019 model Jetta GLI kısa süre önce görücüye çıktı. Yedinci nesliyle gelen araç hem tasarım hem sürüş dinamikleriyle herkesi etkiliyor.

2019 Volkswagen Jetta GLI’ın dış tasarımındaki kırmızı/siyah kombinasyonu içeride de devam ediyor. Siyah rengin yoğun olduğu kabinde kırmızı dikişlere ve trim parçalarına yer veriliyor. Baz modellerde kumaş koltuklar standart olarak sunulurken, deri döşeme de opsiyon listesinde bulunuyor. Yeni Jetta GLI’ın diğer standart donanımları arasında ısıtmalı koltuklarçift bölgeli klimaambiyans aydınlatması ile Apple CarPlay ve Android Autodesteğine sahip bilgi-eğlence sistemi bulunuyor. Dijital gösterge ekranı400 watt BeatsAudio ses sistemi, telematik ve daha fazlası da tercih edilebilecek özellikler arasında.

2019 jetta gli

2019 Volkswagen Jetta GLI’ın kaputunun altında Golf GTI’da da kullanılan 2.0 litre dört silindirli turbo ünite görev yapıyor. 230 beygir güç ve 350 Nm tork üreten bu motor, standart olarak 6 ileri manuel ile eşlenirken 7 ileri DSG de opsiyon olarak sunuluyor. Bağımsız arka süspansiyona sahip yeni süspansiyon sistemi sayesinde aracın şasisi standart Jetta’ya göre 15 mm kadar alçaltılmış. Şirketin elektronik sınırlı kaydırmalı diferansiyelini kullanan araçta Golf R modelinden alınan fren sistemi bulunuyor.

jetta 2019