2018de telefonlara gelecek 67 yeni emoji 1 1

2018’de telefonlara gelecek 67 yeni emoji

Dünyaya daha fazla emoji gerekiyor mu? Elbette bazı eksik emojilerin olduğu kesin. Peki bu eksiklerin bir bardakta buluşacağı kesin mi? Bu sefer kesin gibi duruyor. İşte yeni emojiler hakkında her şey.

2018 yılında hangi emojilerin telefonlarımıza geleceği çoktan belli olmuş durumda.

Aşağıdan görebileceğiniz gibi birçok basit yüz geliyor. Aslında bu kadar basit yüzün olması çok daha iyi düşünceleri ortaya çıkarmak adına geliyor. Ayrıca Apple, Google, Adobe, Facebook ve bir grup diğer büyük ismin üye olduğu Unicode Consortium adlı bir grup tarafından denetleniyor. Bu konsorsiyumda, Emoji Alt Komitesi adlı bir grup var ve bu da bir emoji hazırlamak isteyen herkesin fikirlerini istemekte ve incelemektedir.

Aşağıda 67 emoji var. Bu emojilerin hepsi aynı gün gelmeyebilir. Kendinizi şimdiden bu kadar kaptırmayın derim. Yıl 2018 olduğunda yavaş yavaş emojilerin geleceği düşünülüyor. Aşağıdan sizlerinde görebileceği gibi emojilerin bazıları çok iyi durumda. Diğerleri ise pek dikkat çekmiyor diyebiliriz. Bakalım 67 emoji içerisinden kim neyi beğenecek? Yorum yapmayı unutmayın. Anket yapabiliriz.

2018de telefonlara gelecek 67 yeni emoji