iPhone 8 04 1

2018’de çıkacak iPhone 9’un ekranına Samsung destek verecek!

Eylül ayında tanıtımı yapılması beklenen iPhone 8’in OLED ekranla gelmesi bekleniyor. Elbette çok uzun zamandır gündeme gelen iddiaların dışında Apple’ın iPhone 7s ve Plus modellerini de satışa süreceği öne çıkan haberlerden bazıları olarak biliniyor.

Son gelen bilgilere bakıldığında Apple’ın iPhone 7s ve iPhone 7s Plus modellerinde yer alması beklenen OLED ekranların olmayacağı, bunun yerine daha önceki LCD ekranların kullanılacağı belirtildi. Hatta Apple‘ın tedarikçileriyle yaşamış olduğu birçok sıkıntıdan dolayı daha öncede sizlere OLED ekranın sadece iPhone 8‘de kullanılacağını açıklamıştık. Nikkei‘nin hazırlamış olduğu son raporda ise Apple, 2018 yılının ikinci yarısından sonra bütün iPhone’larına OLED ekran kullanacağını zaten açıklamış durumda.

iPhone 8 22 1

iPhone 9 için Samsung destek verecek!

Tüm bunların yanı sıra önümüzdeki yıl çıkması beklenen iPhone 9‘un üretimi mayıs ayında başlayarak daha öncekiler gibi Eylül ayında tanıtıma geçiş yapacak. Apple‘ın ise bu konuda vermiş olduğu bilgilere göre 2018 yılında satışa çıkaracağı iki farklı modelden birisi 5.28 inç diğeri ise 6.46 inç ekranla kullanıcı karşısına çıkacak.

Eylül 2017‘de çıkması beklenen iPhone 8‘in ekran sorumlusu ise Samsung olurken, 2018 yılındaki iPhone 9 içinde yine aynı şekilde Samsung‘un destek vermesi bekleniyor.