Samsung Galaxy A 2018 serisi Infinity Display ozelligine sahip olabilir4

2018 Model Samsung Galaxy A5’in Özellikleri Sızdırıldı!

Akıllı telefon denince akla ilk gelen markalardan biri olan Samsung; yenilemeye devam ettiği A Serisi cihazları için önemli bir gelişme ortaya çıktı.

Hemen hemen her segmentde ki insana ulaşmak için ürün çeşitliliğini arttıran ve bu alanda rakiplerini geride bırakmak adına cihazlarını geliştiren Samsung‘un; her yıl yaptığı gibi A serisi cihazlarını yenileceği biliniyor.

A serisi cihazlarında kendi üretimi olan Exynos işlemcileri tercih ederek fiyat avantajı sağlayan Samsung; Galaxy A5’de bu durumu değiştirmeyecek gibi gözüküyor. Geekbench testinde sızdırılan görüntüye göre Samsung; 2018 de yenileyeceği Galaxy A5’de Exynos 7885 yonga setini kullandığı görülüyor.

samsung A serisi

Bir diğer ortaya çıkan Geekbench testine göre ise SM-A5300 kod adlı modelde ise Qualcomm Snapdragon 660 yonga seti tercih edilmiş gözüküyor. bu model de 4 GB lık RAM kullanılmış olsada işletim sistemlerinin gelişmesi karşısında 6 GB RAM ile gelebileceğini düşünebiliriz. İşletim sistemi olarak Android 7.1 Nougat’mı yoksa Oreo’mu tercih edilecek henüz net değil.