CLS Coupe 2
Mercedes-Benz Cars auf der LA Auto Show 2017: Mit dem CLS hat Mercedes-Benz 2003 ein neues Fahrzeugsegment geschaffen, das erstmals die Eleganz und Dynamik eines Coupés mit dem Komfort und der Funktionalität einer Limousine verband. Jetzt knüpft Mercedes-Benz mit der dritten Generation des CLS stärker denn je an die Ausstrahlung und den einzigartigen Charakter des Trendsetters an. Mercedes-Benz Cars at the LA Auto Show 2017: In 2003, with the CLS, Mercedes-Benz created a new vehicle segment that for the first time combined the elegance and dynamism of a coupé with the comfort and functionality of a saloon. With the third generation of the CLS, Mercedes-Benz is now building more strongly than ever on the aura and unique character of this trendsetting model

2018 Model Mercedes CLS’ler Ortaya Çıktı

Hemen Hemen herkes tarafından beğenilen ve otomobil konusunda bir Alman devi olan Mercedes, Gelecek yıl yollarda olacak olan ultra lüks otomobillerin Los Angales’da beğeniye sundu.

Üçüncü nesil CLS modellerinin tanıtıldığı sunumda; Yeni dört kapılı coupe modelleri oldukça ilgi topladı.
Yeni modellerde sert çizgiler esnetilirken; omuz çizgisi ile birlikte, Greenhouse tasarım denilen, dar olarak konumlandırılmış yan camları ve basık tasarımı geçmişten izler taşıdığını da gösteriyor.

Şık bir omuz çizgisi ile birlikte dar olarak konumlandırılmış yan camları ve Greenhouse basık tasarımı geçmişinden birçok izi de beraberinde getirmiş. Yeni modellerde sert çizgiler nispeten azalırken yeni tasarım detaylarıyla CLS modelleri de Mercedes-Benz Coupe serilerine katılmış.

Ortamama 7.5-7.6lt/100km yakıt tüketimi, 178-148gr/km CO2 emisyonu ile geliştirilen yeni modeller, 0.26cW sürtünme katsayısı ile harika bir aerodinami yakalanmış gözüküyor.

3 Model olarak satışa çıkacak olan CLS’lerin ikisi dizel ve biri benzinli olacak.

Mercedes-AMG Project ONE

Mercedes-AMG Project ONE; iki kişilik bir araç, Formula 1 hibrit teknolojisinin yer aldığı araçta yer alan içten yanmalı turbo benzinli ve toplam dört adet elektro motor yer alıyor. 1000 beygir ve 350km/s maksimum hıza kadar çıkılabiliyor.

S-Serisi Cabriolet

Gelişmiş sürüş destek sistemi, yeni nesil direksiyon ve geniş ekranlı kokpitinin yer aldığı özgün energizing konforu ve bilgi eğlence sistemleri S-Serisi Cabriolet içinde yer alıyor. OLED teknolojisinden esinlenen arka stop lambaları ile iki kişilik versiyona özel standart ekipman olarak geliyor.

Mercedes-AMG GT4

GT R modelinden esinlenerek üretilen Mercedes-AMG GT4 ile yüksek sürüş dinamiği isteyenler için geliştirilmiş. Ayarlanabilir pedal yapısı ile opsiyonel sunulan kliması ve özelleştirilebilir ABS ve çekiş kontrol sistemi bulunuyor.