Destiny-2

2017’nin En Çok Satan Oyunu Destiny 2 Oldu!

2017 yılının en çok satan oyunu Destiny 2 oldu! FPS oyun severlerin merakla beklediği Destiny 2 kısa bir süre önce konsollar için piyasaya sürülmüştü.

Bungie firması tarafından geliştirilen Destiny 2, daha PC’de çıkmadan 2017’de çıkmış büyün oyunları sollayarak en çok satılan oyun oldu. Bungie oyun firması yıllardır Microsoft ile ortaklaşa çalışarak herkes tarafından ilgi ile oynanan ve sevilen Halo serisinin üreticisi olmuştu. Efsanevi FPS oyunları arasındaki yerini alan Halo’dan sonra beklenmedik bir kararla Microsoft ile olan ortaklığına son vermişti.

Acitivision ve Bungie Ortaklığı: Destiny 2

Bu açıklamanın ardından Activision ile ortaklık kuran firma Destiny serisi ile piyasalara geri dönmüştü. Kendine has dünyasıyla oldukça beğenilen Destiny oyunu ikinci oyunu için firmaya bileti vermişti.

Yeni oyun için tekrar bir araya gelen iki firma Destiny 2 oyununu 6 Eylül 2017 tarihinde konsol platformlarında yayımlanmıştı. Konsollarda çıkmasına rağmen PC’de yayımlanmayan oyun oldukça kısa bir süre içerisinde inanılmaz bir başarı yakalayarak 2017 yılının en çok satan oyunu oldu.

Bugün itibari ile oyun PC platformunda da yayımlanacak. Bu adımdan sonra oyunun satışlarının bir hayli artacağı tahmin ediliyor.