steam yaz indirimleri

2017 Steam Yaz İndirimleri Başladı, İşte En İyi Oyunlar

Merakla beklenen 2017 Steam Yaz İndirimleri sonunda başladı. Bugün itibariyle başlayan 2017 Steam Yaz İndirimleri kapsamında birçok oyunun çok düşük ücretlerle satışa çıktığını gördük. Peki indirim kapsamında alınabilecek en iyi oyunlar hangileri? İşte en iyi oyunlar ve fiyatları.

2017 Steam Yaz İndirimleri En Çok Tercih Edilen Oyunlar

Football Manager 2017

Football Manager 2017

Spor oyunları içerisinde menajerlik konusunda türünün en başarılı serisi olan Football Manager 2017 indirimler kapsamında ilk tercih edilecek oyunlardan bir tanesi. 2017 Steam Yaz İndirimleri kapsamında oyunun indirim oranı da oldukça fazla.

Yeni fiyat: 34 TL

İndirim Miktarı: %66

İndirimsiz Fiyatı: 100 TL

GTA 5

GTA 5

2017 Steam Yaz İndirimleri kapsamında en çok merak edilen oyun GTA 5 serisi olmuştu. İndirimlere dahil edilip edilmeyeceği merak konusu olan oyunun hayranları için mutlu haber verildi ve oyun indirime girdi. Üstelik indirim oldukça yüksek bir oranda.

Yeni Fiyat: 89 TL

İndirim Miktarı: %50

İndirimsiz Fiyat: 179 TL

CS GO

CS GO

Çoklu oyuncu moduyla hala turnuvalara konu olan oyunlardan biri olan CS GO 2017 Steam Yaz İndirimleri kapsamında yine yüksek oranda indirim alan oyunlardan bir tanesi.

Yeni Fiyat: 16 TL

İndirim Miktarı: %33

İndirimsiz Fiyat: 24 TL

The Witcher 3: Wild Hunt Game of The Year Edition

The Witcher 3: Wild Hunt Game of The Year Edition

Geçen senenin en iyi oyunlarından biri olan The Witcher 3 serisinin Game of Year paketi de indirime giren oyunlar arasında oldu.

Yeni Fiyat: 37 TL

İndirim Miktarı: %50

İndirimsiz Fiyat: 74 TL

The Forest

The Forest

Açık dünya temalı hayatta kalma oyunlarından biri olan The Forest yine indirime dahil olan başarılı serilerden birisi. Hala güncellemeler almaya devam eden oyunun indirim oranı da bir hayli yüksek.

Yeni Fiyat: 16 TL

İndirim Miktarı: %33

İndirimsiz Fiyat: 24 TL

Euro Truck 2 Essentials

Euro Truck 2 Essentials

En başarılı simülasyon oyunu olan Euro Truck 2’nin kapsamlı paketlerinden biri olan Essentials serisi, 2017 Steam Yaz İndirimleri kapsamında en ciddi indirimi alan oyunlardan biri oldu.

Yeni Fiyat: 26 TL

İndirim Miktarı: %78

İndirimsiz Fiyat: 119 TL

Arma 3

Arma 3

Başarılı savaş simülasyonlarından biri olan Arma 3, 2013 yılında yayınlanmasına rağmen mod desteğiyle beraber hala en çok oynanan oyunlardan bir tanesi olmayı başardı.

Yeni Fiyat: 33 TL

İndirim Miktarı: %66

İndirimsiz Fiyat: 100 TL

Portal 2

Portal 2

2017 Steam Yaz İndirimlerinin n çok konuşulanlarından biri olan Portal 2 oyununun, indirim oranı da yine en üst seviyelerde.

Yeni Fiyat: 3 TL

İndirim Miktarı: %90

İndirimsiz Fiyat: 31 TL

American Truck Simulator

American Truck Simulator

SCS Software tarafından yayınlanan Euro Truck 2 oyununun yeni serisi olan American Truck Simulatör, Amerikan tırları ve Amerika haritasında geçen simülasyon oyunlarından biri.

Yeni Fiyat: 29 TL

İndirim Miktarı: %50

İndirimsiz Fiyat: 59 TL

SQUAD

SQUAD

Savaş simülasyon oyunlarından biri olan SQUAD, şua erken erişim kapsamında, Yani geliştirilmeye devam ediyor. Maksimum gerçekçilik teması ile çoklu oyuncu konseptli oyunun indirim oranı da oldukça yüksek.

Yeni Fiyat: 29 TL

İndirim Miktarı: %50

İndirimsiz Fiyat: 60 TL

Just Cause 3

Just Cause 3

Açık dünya temalı oyunlardan biri olan Just Cause 3, oyuncuları en sevindiren indirimlerden birini aldı. Hemen indirimlere bakalım.

Yeni Fiyat: 18 TL

İndirim Miktarı: %75

İndirimsiz Fiyat: 79 TL