Moto Z2 Play 1

2000 TL’nin altındaki en iyi telefonlar

Türkiye piyasasında 2000 TL altında alınabilecek en iyi akıllı telefonlar neler? İşte 2000 TL’nin altında alınabilecek en iyi akıllı telefon listesi ve detayları.

Telefon üreticileri, her seferinde gelişmiş özellikler ve yenilikler sunmak için birbirleriyle bir yarış içerisine girmiş durumda. Kimisi Yüz Kimliği isterken, kimisi Animoji veya göz alıcı kimlik doğrulamalarına ihtiyaç duymakta. Ancak bu gibi özelliklerle donatılmış iyi telefonlar en az 999 TL ile 2000 TL arası ülkemiz piyasasında yer alıyor.

OnePlus 5T 2000 TLnin altında

OnePlus 5T (2000 TL’nin altında)

OnePlus, ekonomik fiyatlı amiral gemi cihazlarını uzun zamandır sunuyor. OnePlus 5’de bu bakımdan mükemmel bir telefon. 21 Kasım’da gelecek ve daha iyi bir şeyler sunacak. Kısa süre önce duyurulan OnePlus  5T, 6 inç büyüklüğünde ve neredeyse çerçevesiz olarak geliyor. 18:9 ekran gövde oranı ile oldukça ık duruyor. Bunla beraber Apple’ın FaceID’si gibi hızlı bir şekilde yüz tanıma kilidi sistemini barındırıyor. Snapdragon 835 yonga setine yer verilirken, kulaklık girişi de bulunuyor.

Moto Z2 Play

Moto Z2 Play (2000 TL’nin altında)

Motorola, her zaman olduğu gibi her bütçeye uygun akıllı telefonları sunmaya devam ediyor. Bu bakımdan Z2 Play, Motorola’nın en ince tasarım ve uyumluluğunu kullanıcıya yansıtırken, beraberinde kendine özel aksesuarlarla kullanıcıya zevk sunuyor. Snapdragon 626 yonga seti ve 12 MP arka kamerası ile oldukça etkileyici. 3000mAh batarya kapasitesi ile gelen akıllı telefon 4GB Ram’e sahip.

iPhone SE

iPhone SE (1400 TL altında)

Elbette, iPhone SE güncellenmişti. Apple hayranları bu şekilde bir bütçeyle bu akıllı telefonu tercih edebilirler. İki yaşında olan akıllı telefon A9 işlemciye rağmen çok iyi performans sunuyor. Küçük telefon seven kullanıcılar depolama alanı iki katına çıkarılmış iPhone SE’nin 12 MP arka kamerasıyla birlikte güzel işler başarabilirler. Fiyat konusunda da ideal bir telefon olduğu söz konusu.