Di8AI0 W4AE8kNP 1

1907 Fenerbahçe Espor, Türk Oyunu “Zula” Arenasına Giriş Yaptı

Dünyada milyonları peşinden koşturan Espor, Türkiye de hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. Bir adım da 1907 Fenerbahçe Espor‘dan geldi.


Ingame Group tarafından yaratılan ve tamamen Türk yapımı olan Zula ile 1907 Fenerbahçe Espor işbirliğine imza attı. Düzenlenen basın toplantısına Fenerbahçe Espor Başkanı Sinan Afra, Ingame Group kurucu ortaklarından Genco Alp ve Fenerbahçe Espor Zula takımı katıldı.

1907 Fenerbahçe Espor

Sinan Afra konuşmasında “Espor gençlerin ve geleceğin sporu” dedi. Konuşmasına “Türkiye de 3 büyük kulüpten Beşiktaş bu adımları önceden atmıştı. Biz uygulamaya önem verdik. Karar verdikten sonra da yol haritasını çizdik” diye devam etti. Gençlere dokunmanın yolunun Espor’dan geçtiğini vurgulayan Sinan Afra, “Ben 10 belki 20 sene sonra Espor’da olmayan bir spor kulübünün kendisini sorgulaması gerekebileceğini düşünüyorum” dedi.

İşbirliği kapsamında Fenerbahçe, Zula Süper Ligi’nde yarışacak ve Fenerbahçe’ye özel oyun içi tasarımlar üretilip Zula’nın marketinde satışa sunulacak. Satılan ürünlerde gelir paylaşımı yapılacak.