iphone 8 1

12 Eylül’de Apple Kampüs’ü Steve Jobs salonunda tanıtılacak olan iPhone 8 çalışırken görüntülendi!

12 Eylül’de Apple Campus’ü Steve Jobs salonunda tanıtılacak olan iPhone 8 çalışırken görüntülendi. Video’da yeni İphone’un menüsü net bir şekilde ortaya çıkarıyor.

12 Eylül’e kadar bir çok sızıntı haberi alacağımızı düşündüğümüz iphone 8‘in şimdiye kadar çalışan bir halini görmemiştik. Tanıtımına 7 gün kalan cihazın ortaya çıkan videosunda menüsü de net bir şekilde görünmekte. Cihazın gerek kasası gerekse diğer özellikleri videodan net bir şekilde görülemese de İphone 8 de hoparlör, ön kamera ve sensörlerin, çerçevesiz bir tasarıma nasıl yerleştirildiği bu videodan anlaşılabilmekte.

Gerçek iPhone 8 olup olmadığı net belli olmayan cihazın gerçek iphone 8 olaması durumunda yinede değişiklikler olabileceğini de belirtebiliriz.

İphone 8’in Fiyatı Ne Olacak?

Apple‘ın en pahalı akıllı telefonu olacağı konusunda Benjamin Geskin‘in yapmış olduğu sızıntı ile ortaya çıkmıştı. iPhone’un fiyatının ilk kez 1.000 doları aşacağı ifade edilmişti. Bunun sebebinin ise İphone 8‘de kullanılan OLED ekran olduğunu ifade edilmişti.

Benjamin Geskin‘e göre iPhone 8’in 64 GB’lık versiyonunun 999 dolar, 256 GB’lık versiyonu 1099 Dolar, 512 GB’lık versiyonun ise 1199 Dolar fiyatları ile satışa çıkacağı ifade edilirken; Türkiye’de ki satış fiyatı ile ilgili henüz net bir bilgi bulunmakta.