10 or E official india 2 1

10.or (Tenor) Adı ile Yeni Akıllı Telefon Ortaya Çıktı!

Hindistan piyasası üzerinden giriş yapan 10.or (Tenor diye okunmakta) giriş seviyesinde bir akıllı telefon. Amazon ile India’nın ortak çalışması ile geliştirilen 10.or E isimli yeni telefon, şimdilik sadece Hindistan’da satışa sunulmuş durumda.

10or e

Giriş seviyesi telefonlar ile karşılaştırıldığında farklılığı ile dikkatleri üzerine çekebilecek bir model olan 10.or E’nin Hindistan piyasasında yer edinebileceğiniz düşünüyor ve iyi bir başlangıç yapabileceğini tahmin ediyoruz.

10.or E’nin Donanım Özellikleri Nedir?

Sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 430 işlemci ve Adreno 505 GPU, 2GB veya 3GB RAM seçeneği, 16GB veya 32GB dahili depolama seçeneği, 128GB‘ye kadar microSD ile arttırma olanağı. Ayrıca büyük 4,000mAh pili ile telefonun şarjı bir gün boyunca rahatlıkla dayanacağı belirtiliyor.

Giriş seviyesi olan 10.or E‘nin donanım özellikleri arasında yer alan 5.5 inç Full HD ve Corning Gorilla Glass 3 korumasıyla geliyor. Bu ekranın kullanılmış olması rakiplerinden farklılaştığı en önemli unsur olarak ortaya çıkmakta.

2GB varyant için Rs.7,999, 3GB varyant için ise Rs. 8,999 satış etiketi olan cihazın, Altın ve Siyah olmak üzere iki renk seçeneği bulunuyor.. 10.or E; Android 7.1.1 Nougat ile çıkardı ve Android 8.0 Oreo güncellemesini de alacak olması da bu yeni telefonun Hindistan piyasasında tercih edilebileceğini düşünüyoruz.